Alege turismul romanesc – Local Escapes

126

Avem o tara atat de frumoasa incat ar trebui sa o vizitam, sa-i descoperim peisajele minunate si bogatiile infinite. O tara bogata, dar atat de saraca. Va voi recomanda cateva oferte de vacante in care va garantez ca veti ramane cu amintiri placute.

Predeal, Brasov

Numele hotelului este “Hotel Comfort Suites“.

Serviciile disponibile sunt micul dejun, pranzul/cina (la alegere), acces la piscina interioara, jacuzzi sau sauna, WiFi gratuit si parcare. Daca aveti un copil sub 3 ani, puteti dormi cu el in pat, fara sa platiti extra taxa, iar daca are intre 3-11 ani veti primi tot gratuit un pat.

Este o locatie foarte frumoasa, salbatica, inconjurata de brazi care merita vizitata!

Pentru multe detalii click aici.

 

Tupilati, Neamt

Oferta este pentru Hanul Ancutei, un loc de poveste. Facilitatile incluse in pret sunt mic dejun inclus, pranz sau cina, WiFi, parcare. Daca aveti copii, sub 3 ani (gratuit), intre 3-13 ani veti plati o taxa 45 RON/noapte pentru un extra pat, iar peste 13 ani, pretul este 90 RON/noapte.

Daca sunteti pasionat de traditie, istorie, este locul perfect pentru a va inspira sufletul!

Pentru mai multe detalii click aici.

 

Berzasca, Caras – Severin

Un alt loc minunat se gaseste la Complex Egreta – Case lacustre. Beneficiezi de propria casa lacustra, iar diminetile le poti incepe cu admirarea rasaritului relaxandu-te sau chiar pescuind in voie. Poti incerca terapia cu cristale. Partea cea mai buna este ca micul dejun si cina sunt incluse in acest pret. In camera vei avea si undite de pescuit, cat si cristale de cuart.

lamonza.ro/

Citește și Mai multe de acelasi autor

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.