Cazare în inima orașului Instanbul, Turcia la Hotel Antique

58

Vă propunem o mini vacanță în Instanbul – Turcia la Hotel Antique, un hotel foarte apreciat de către turiști deoarece oferă servicii decente la prețuri foarte bune, însă nu este pentru pretențioși.

Locație excelentă pentru cupluri tinere cu un buget redus și poftă de explorat lumea.

Facilități incluse

Cel mai frumos lucru de care vă puteți bucura stând la acest hotel este vederea panoramică de pe terasa aflată chiar pe acoperiș. Beneficiați de internet gratuit, iar foarte aproape de hotel, la 500 m distanță se află Moscheea Albastră, la 300m distanță se află Palatul Topkapi și la 5km distanță găsiți distracția de noapte în cartierele Taksim și Beyoglu.

Camerele sunt micuțe, dar confortabile, având baie privată cu uscător de păr. Micul dejun este tradițional turcesc unde veți servi în principiu, măsline și brânză pe o terasă cu vedere la oraș.

Dacă vreți să vizitați Instanbul călătorind cu bicicleta, hotelul oferă posibilitatea de închiriere chiar la recepție, aceasta fiind deschisă non-stop pentru clienți.

Alte facilităti apreciate de turiști sunt posibilitatea de a face grătar, parcare gratuită și camerele pentru nefumători, dar și distanța mică fața de atracțiile turistice din Instanbul.

Ofertă cazare la Hotel Antique – Instanbul, Turcia

Hotel Antique – ofertă cazare pentru două persoane

Vezi oferta

Dacă nu doriți oferte de cazare la Hotel Antique, vă putem arăta alte oferte.

Alte oferte cazare

lamonza.ro/

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Comentariul tau va fi moderat de catre un administrator.