Local Escape (sejur) – Hotel Nevis Wellness & SPA in Oradea, Bihor

refacere & relaxare

68

Despre orasul Oradea, Bihor

Orasul este situat la numai 13km de granita, aflandu-se la o distanta aproximativ egala de capitalele regiunii: Bucuresti – 651km, Viena – 518km, etc. Este plasat pe cursul raului Crisul Repede, intr-o zona cu dealuri. Se poate ajunge cu masina, autobuz, tren sau avion. Cele mai cunoscute statiuni sunt Baile Felix si Baile 1 Mai.

Prin Oradea, pe langa Crisul Repede care strabate orasul chiar prin centru si creeaza o lunca, mai exista si alte rauri precum raul termal Peta si paraurile Pasteur, Salbatic, Crisul Mic.

Clima

Clima este temperat continetala, temperatura medie anuala fiind de 10,3°C.


Asadar, va propunem un pachet sejur de minim 2 nopti la Hotel Nevis Wellness & SPA in Oradea. Orasul este fascinant, iar serviciile incluse la pachet sunt foarte motivationale.

Pachet Sejur Hotel Nevis Wellness & SPA > 2 adulti – de la 199RON (noapte)

Ce este inclus in pachet? Micul dejun, nelipsit pe toata perioada sejurului, o cina (voucher in valoare de 100RON/camera si se poate folosi oricand doriti. Accesul la piscina interioara, jacuzzi, aroma sauna, old sauna, baie de aburi si dusuri tropicale. Acces gratuit la WiFi si parcare gratuita (in caz ca mergeti cu masina aveti unde parca).

Daca mergeti cu un copil sau mai multi, exista posibilitatea de a adauga un extra pat, tariful fiind de 50RON pe noapte/persoana (indiferent de varsta). Pretul include si mic dejun + acces la zona SPA.

Cumpara

 

lamonza.ro/

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Comentariul tau va fi moderat de catre un administrator.