Vacante Mauritius – cele mai frumoase plaje din lume

paradis tropical...

77

Va propunem o vacanta pe o insula paradisiaca unde natura a combinat plaje minunate cu paduri, munti, vulcani, recife de corali…

Clima

Clima insulei Mauritius este o clima tropicala, cu temperaturi peste 21°C, temperatura medie fiind de 26°C. Dupa cum se poate observa in tabelul de mai jos, cea mai scazuta temperatura este in iulie si cele mai ridicate temperaturi se gasesc in lunile de iarna si primavara (decembrie, ianuarie, februarie, martie, aprilie).

Motive sa vizitezi Mauritius

Plaje frumoase

Una din cele mai frumoase plaje este Belle Mare, iar daca esti o persoana matinala, este locul perfect pentru un rasarit fabulos. Singurul dezavantaj ar fi faptul ca apa nu este potrivita pentru cei care nu stiu foarte bine sa inoate deoarece in unele zile curentii pot fi mai puternici decat in oricare loc de pe insula. Insa, este potrivit pentru cei care vor sa faca surfing.

Alte plaje care merita vizitate sunt:
  • Ile aux Cerfs
  • Pereybere
  • Flic en Flac
  • Blue Bay Beach

Multe restaurante, baruri, hoteluri

Insula se afla in Oceanul Indian, la est de Madagascar, avand influente franceze si britanice. Capitala insulei este Port Louis, iar cea mai cunoscuta statiune este Grand Baie. Se gasesc multe restaurante, baruri si hoteluri foarte populare.

Hoteluri disponibile

Relief de origine vulcanica

Insula are o suprafata de doar 2.040 km patrati si un relief de origine vulcanica, gasindu-se numeroase varfuri si cratere vulcanice stinse. Linia de coasta, impreuna cu recifele de corali se intinde pe o suprafata de 217km.

Muzee, parcuri si gradini botanice

Nu doar plajele si apa iti vor infrumuseta vacanta, ci si artihectura coloniala, muzeele, parcurile si gradinile botanice. Asadar, trebuie sa-ti faci timp pentru Le Morne si Aapravasi Ghat.

Alte activitati

Daca te tine buzunarul si esti pregatit de aventura, inchiriaza un 4×4 si plimba-te in toata insula. Mergi in fiecare zi pe alta plaja, fa scufundari, plimba-te cu barca sau fa sporturi (windsurfing) sau da-te cu parapanta.

Insula Mauritius poate fi locul potrivit pentru o luna de miere perfecta, dar nu numai. Poti merge cu familia sau prietenii si te vei distra de minune!

Booking.com – click aici pentru oferta de vacanta in Mauritius

Booking.com

lamonza.ro/

Citește și Mai multe de acelasi autor

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.